Ninatrans uitgeroepen tot ‘Trucker of the Year’

Op de ACB Awards 2023 werd Ninatrans verkozen tot ‘Trucker of the Year’. De jury prees de Leuvense onderneming niet alleen voor haar betrokkenheid bij het uitwerken van ideeën en projecten, maar ook voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van een duurzame en innovatieve community in het belang van alle leden van Air Cargo Belgium, de vereniging die de overgrote meerderheid van de luchtvrachtgemeenschap in België vertegenwoordigt.


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
07 november 2023

Ninatrans is onder meer gespecialiseerd in nationaal en internationaal ‘tijdkritisch’ transport voor ondernemingen die een zeer hoge mate van efficiëntie, met zeer korte laad- en lostijden, verlangen. “Als onderneming hebben we de verantwoordelijkheid om te bouwen aan een duurzame toekomst waarin energie, milieu en mensen een belangrijke rol spelen”, aldus CEO Benny Smets tijdens de uitreiking van de onderscheiding. Het VBO wenst hem van harte te feliciteren.

Met meer dan 160 leden – van luchtvaartmaatschappijen tot handlers, forwarders en luchthavenautoriteiten – vertegenwoordigt Air Cargo Belgium het overgrote deel van de luchtvrachtgemeenschap in België.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.