Disclaimer

U vindt hier informatie over de intellectuele-eigendomsrechten m.b.t. de inhoud op deze site en de door ons gehanteerde aansprakelijkheidsclausules. Voor de informatie op deze site geldt een niet-aansprakelijkheidsbeding.

Intellectuele eigendom
Alle teksten, lay-out, tekeningen, foto’s, films, grafieken en alle andere onderdelen van de VBO-website zijn door auteursrechten beschermd. 

Reproductie, mededeling aan en terbeschikkingstelling voor het publiek van publicaties, documenten en informatie op deze site voor niet-commerciële doeleinden zijn toegelaten op voorwaarde dat de bron wordt vermeld.

Aansprakelijkheid
De VBO-site is bedoeld om de activiteiten van de federale interprofessionele organisatie van het bedrijfsleven en haar standpunten beter bekend te maken.

Het VBO is echter niet aansprakelijk voor de inhoud van zijn site. De informatie die hier is opgenomen:

  • is uitsluitend van algemene aard en is niet op de bijzondere situatie van een persoon of entiteit gericht;
  • is niet noodzakelijk volledig, nauwkeurig of bijgewerkt;
  • is geen professioneel of rechtskundig advies.

Het VBO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten op zijn website. De site bevat enkele links naar andere websites die mogelijk interessant kunnen zijn voor de surfers die onze site bezoeken. Het VBO is evenwel niet verantwoordelijk voor de inhoud van die gelinkte sites. Het VBO zal de links naar die websites wegnemen zodra het kennis heeft van het illegale karakter ervan.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.