Young Talent in Action

BOZAR, Brussel

Op maandag 13 november sluiten we Young Talent in Action XXL 2023 officieel af in de Brusselse Bozar!  En naast de jongeren tussen 17 en 27 jaar willen we u er natuurlijk ook héél graag bij! Want dat is nu net het opzet van Young Talent in Action: de brug slaan tussen ondernemend België en het immense potentieel bij onze jongeren!

Het VBO en YouthStart - al 25 jaar actief! - slaan dit jaar de handen in elkaar om van dit slotevent een onvergetelijke avond te maken. YouthStart biedt kanszoekende ‘NEET-jongeren’ (Not in Education, Employment or Training) tussen 16 en 30 jaar gratis opleidingen en coaching die hen in staat stellen om hun toekomst in eigen handen te nemen.

Tijdens dit slotevenement nodigen wij en Elia u tijdens het eerste deel met veel plezier uit om deel te nemen aan een exclusieve masterclass: “Jobs of the future, the impact of AI”. 
AI-experten van imec en Radix.ai onthullen de geheimen van AI, lichten de impact ervan op jobs & skills toe en staan ook stil bij het ethische aspect. Een ‘deep dive’ van een uur in wat hét hot topic van de actualiteit is én in wat AI voor de employer branding van uw organisatie kan betekenen.

Vervolgens gaan we dieper in op zes thema’s waarover 1.000 jongeren en 150 CEO's hun ongezouten mening gaven. En waarover we met u in dialoog willen gaan! Ons jongerenpanel en onze gastsprekers- experten/CEO’s zullen volgende thema’s fileren:

  1. Diversiteit – Meer dan gelijkheid
  2. Onderwijs en arbeidsmarkt – De brug moet breder
  3. Ondernemerschap – Ontdek de ondernemer in jezelf
  4. Werk en privéleven/mentaal welzijn – Werken is leven en veel, veel meer
  5. Artificiële intelligentie (AI) – Niet zomaar blindelings vertrouwen
  6. Sociale media – Twee kanten aan één medaille


Tot slot nodigen we u graag uit op de netwerkcocktail. De ideale gelegenheid om onze aanwezige jongeren te leren kennen.

 

Schrijf u vandaag nog in, want de plaatsen zijn beperkt! 
Jérémie Makiese – ‘The Voice Belgique’-winnaar van 2021 – is ook van de partij.


In samenwerking met
Matexi, YouthStart, Coca-Cola, NMBS, Bozar, AG, Federgon, DDMC, Stad Gent, CSEM, Bruzz en Boerenbond.

Met speciale dank aan

Logo-elia_sub_RGB.png

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.