Nieuws 06 juni 2024

Volvo Car Belux wint tijdens Video Experience Day

Al 25 jaar houdt de Video Experience Day de vinger stevig aan de pols van de trends en evoluties in corporate video met de jaarlijkse bekroning van de beste bedrijfsfilms. Aan de start dit jaar: meer dan 140 inzendingen in 11 categorieën. Volvo Car Belux won met glans in de categorie Corporate Image Profit.

Naast de categorie Corporate Image Profit selecteerde de jury telkens een winnend bedrijf in categorieën variërend van ‘Sustainability’ over ‘HR, Employer Branding en Recruitment’ tot ‘Informational & Explainer Video’ of ‘Digital Event’. Het speelveld waarop bedrijven vandaag video inzetten wordt steeds ruimer en diverser. De winnaars wacht niet enkel eer, glorie en erkenning van de brede sector, maar ook een mooie visibiliteit en gratis zendtijd op de zender Kanaal Z.

De Video Experience Day wil vooral bedrijven inspireren over videogebruik in hun communicatieaanpak. Er was tijdens deze editie dan ook veel aandacht voor innovatieve trends zoals de inbreng van artificiële intelligentie in videoproductie, virtual reality (VR) en augmented reality (AR), nieuwe dimensies die steeds belangrijker worden.

De organisatie achter de Video Experience Day is in handen van laatstejaarsstudenten communicatie van de AP Hogeschool in Antwerpen. Samen met een aantal partners waaronder Kinepolis, EMG, Kanaal Z en het VBO, staan de studenten in voor zowel de organisatie van het gehele voortraject, de werving van video’s als het uitreikingsevent.

Uw bedrijf of organisatie is er in 2025 misschien ook bij? Laat u alvast deskundig inspireren op www.videoexperienceday.be. U vindt er alle winnende video’s van de campagne van dit jaar.

Deel deze pagina:
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.