Febelgra is de representatieve beroepsvereniging van de Belgische grafische industrie en vertegenwoordigt alle zelfstandige ondernemingen in de drukkerijsector, de prepress- en de afwerkingsbranches.

Febelgra
Federatie van de Belgische Grafische Industrie
Marsveldplein 2 
1050 Brussel
T +32 2 680 06 68
info@febelgra.be
Contact

Ann Kestens
ann.kestens@febelgra.be.
Voorzitter
Denis Geers
Directeur-generaal
Marc Vandenbroucke
Oprichtingsdatum federatie
1978
Aantal leden
330 (2021)
www.febelgra.be/
www.linkedin.com/company/febelgra
www.facebook.com/iloveprint.be
https://www.facebook.com/Febelgra/


Denis Geers, Voorzitter
Marc Vandenbroucke, Directeur-generaal

Febelgra behartigt de belangen en is de spreekbuis van de grote, de middelgrote en kleine ondernemingen van de sector. Febelgra treedt op als officieel vertegenwoordiger van de sector bij regionale, federale, Europese en internationale overheden alsook bij de administratie, de vakbonden, de media, de academische wereld en de niet-gouvernementele organisaties. Haar acties hebben betrekking op alle aangelegenheden die belangrijk zijn voor de grafische nijverheid. Naast allerhande promotieactiviteiten zijn deze acties vooral toegespitst op de economische, sociale, fiscale, juridische, en ecologische regelgeving en dit zowel op regionaal, federaal als supranationaal niveau. Als koepelorganisatie biedt Febelgra tevens een ondersteunende dienstverlening aan de aangesloten bedrijven en dit middels rechtstreeks contact.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.