Fediex groepeert een reeks ondernemingen met uiteenlopende omvang die samen instaan voor meer dan 90% van de Belgische productie.

Fediex
Verbond van ontginningsbedrijven in België
Rue Edouard Belin 7
1435 Mont-Saint-Guibert
T + 32 2 511 61 73
info@fediex.be
Contact

secretariat@fediex.be
T + 32 2 511 61 73
Voorzitter
Stephan Milis
Gedelegeerd bestuurder
Michel Calozet
Oprichtingsdatum federatie
23/07/1942
Aantal leden
60
Aantal werknemers actief in de ondernemingen die deel uitmaken van de federatie
1.998 arbeiders en 984 bedienden
http://www.fediex.be/
LinkedIn


Stephan Milis, Voorzitter
Michel Calozet, Gedelegeerd bestuurder

Als spreekbuis van zijn leden laat Fediex de stem van de extractieve nijverheid bij de Belgische, Europese en internationale instanties weerklinken. Daartoe is het lid van het VBO, de Union wallonne des entreprises (UWE), de Union Européenne des Producteurs de Granulats (UEPG), de European Lime Association (EuLA), de International Lime Association (ILA), de Groupement Belge de l’Energie Explosive,…

Fediex is de bevoorrechte, gespecialiseerde en ervaren gesprekspartner wat steengroeven en hun producten betreft. Het is luisterbereid om informatie door te spelen of samen na te denken.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.