Creamoda is de beroepsorganisatie van de mode-, kleding- en confectiesector.

Creamoda
Leliegaarde 22 
1731 Zellik
T + 32 2 238 10 11
info@creamoda.be
Contact
Erik Magnus  
T + 32 2 238 10 12
magnus@creamoda.be
Voorzitter
Peter Haenebalcke
Algemeen directeur
Erik Magnus
Oprichtingsdatum federatie
1946
Aantal leden
± 150
Aantal werknemers actief in de ondernemingen die deel uitmaken van de federatie
± 15.000
http://www.creamoda.be/


Peter Haenebalcke, Voorzitter
Erik Magnus, Algemeen directeur

Creamoda is de Belgische modefederatie en vertegenwoordigt Belgische bedrijven, merken en producenten actief in mode, kleding en confectie. De missie van Creamoda bestaat erin om deze bedrijven te promoten én de Belgische modesector in zijn geheel te ondersteunen. Leden van Creamoda maken oa. mode & accessoires, professionele kleding & accessoires en andere geconfectioneerde producten.

Als dienstverlening geeft Creamoda gespecialiseerd sectoraal advies op vlak van kwaliteit/veiligheid /duurzaamheid, sociaal/juridisch, economisch/internationaal en communicatie/PR. Creamoda verdedigt de belangen van haar leden en staat in nauw contact met verschillende overheidsdiensten en overkoepelende werkgeversorganisaties in binnen– en buitenland. Daarnaast organiseert de federatie on- en offline activiteiten over sectorrelevante onderwerpen en kunnen de leden beroep doen op een uitgebreid netwerk.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.