VIA staat voor Voucher Issuers Association. Ze vertegenwoordigt de belangen van bedrijven die voorafbetaalde titels uitgeven. 

VIA
Voucher Issuers Association
Pleinlaan, 15 
1050 Brussel 
T + 32 (0) 2  547 55 11
Contact 
info@viabelgium.be
geraldine.reinarz@viabelgium.be
Voorzitter
Sven Marinus
Business & Operations
Geraldine Reinarz 
+ 32 (0)478 58 26 89
Oprichtingsdatum federatie 
2008 – De ‘Association Professionnelle des Emetteurs de Titres Repas’ (APETR) wordt Voucher Issuers Association (VIA) en neemt nieuwe statuten aan 
Aantal leden 

Aantal werknemers actief in de ondernemingen die deel uitmaken van de federatie 
500 
http://www.viabelgium.be/
www.myecocheques.be


Sven Marinus, Voorzitter

De markt van de voorafbetaalde titels is erg ruim in België. Jaarlijks genieten miljoenen Belgische werknemers een netto loonsupplement dat erop gericht is hun aankoopgedrag in een bepaalde richting te sturen. Dit supplement neemt de vorm aan van maaltijdcheques, cadeaucheques, ecocheques…

Voucher Issuers Association is een vereniging zonder winstoogmerk met maatschappelijke zetel te Brussel. De vereniging heeft tot doel:
◾de beroepsbelangen van haar leden te verdedigen;
◾ze te vertegenwoordigen in gesprekken met nationale en internationale overheden;
◾de creatie, het gebruik, de productie, de beveiliging, de valorisatie, de uitgifte en de distributie van ‘cheques en instrumenten, materieel of elektronisch, uitwisselbaar voor specifieke goederen of diensten’, op nationaal en internationaal niveau te onderzoeken en te testen.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.